EL GOVERN ESPANYOL LICITA LES OBRES PER CONSTRUIR L’ESPERADA ROTONDA DE MONTFERRER

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat, per uns 590.000 euros, la construcció de la rotonda de Montferrer. El tram de la Nacional 260, on es farà l’actuació, és una intersecció conflictiva, que dona accés a Aravell, Castellbò i l’aeroport d’Andorra-La Seu.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat les obres de la rotonda de Montferrer, on actualment hi ha la intersecció de la carretera cap a Aravell, Bellestar i Castellbò. L’anunci corresponent es publicarà pròximament al Butlletí Oficial de l’Estat. 

Des del Ministeri han explicat que el pressupost base de licitació és d’un 590.000 euros, amb IVA. L’actuació servirà per construir una nova glorieta, a la carretera Nacional 260, que també dona accés a l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell. 

La construcció, que s’inclou dins el programa de conservació i manteniment del Ministeri, és una obra llargament esperada i reivindicada. La intersecció és força conflictiva, degut a l’important trànsit que registra la carretera en aquest tram. Fa uns anys una plataforma veïnal va fer diversos talls de carretera per demanar la construcció de la rotonda.