LES NEULES I ELS TORRONS ARTESANS ENTRE ELS PRODUCTES MÉS DEMANATS AQUEST NADAL

La pastisseria Vilarrubla elabora neules i torrons de forma tradicional, des de 1960. Els responsables del negoci asseguren que després de la pandèmia, el públic torna a valorar els dolços típics de Catalunya, per aquestes festes.

Desembre 23, 2022 - 20:45

Els productes artesans típics de Catalunya agafen protagonisme aquest Nadal, després de la pandèmia els compradors valoren més els dolços típics per sobre d’altres, com el Panettone. Els responsables de la pastisseria Vilarrubla, a Martinet, asseguren que, fins ara, han doblat la venda de torrons, respecte l’any passat i preveuen elaborar més d’un miler de neules. 

Les neules i els torrons s’elaboren en aquest establiment de la Baixa Cerdanya, des de l’any 1960. Des del negoci asseguren que durant una època, el públic preferia comprar un producte més industrial al supermercat, tot i que, des de fa uns anys tornen a demanar, el que la pastisseria mai ha deixat de fer: productes artesans. 

Entre els productes més venuts hi ha les neules tradicionals i els torrons de crema. 

Parlen al vídeo: ROGER VILARRUBLA, TERCERA GENERACIÓ DE LA PASTISSERIA VILARRUBLA