EL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE TALLÓ REGISTRA AQUEST MES D’AGOST MENYS VISITES QUE L’ANY PASSAT

Aquest estiu el centre d’interpretació de Talló ha acollit nombroses activitats i exposicions. Tot i això, les dades de visitants del mes d’agost situen el nombre de persones que han accedit a les instal·lacions per sota de l’agost de 2022.

La Oficina de Turisme i Centre d’interpretació del Parc Natural del Cadí Moixeró, ubicat a Talló, ha registrat aquest mes d’agost menys visitants que al mateix període de l’any anterior. Concretament, aquest 2023 fins a 595 persones han accedit a aquestes instal·lacions del municipi de Bellver de Cerdanya, mentre que a l’agost de 2022 van fer-ho 699 persones.

Aquest estiu el centre ha acollit diverses exposicions, entre les quals la permanent ‘Bellovidere’ sobre el municipi de Bellver de Cerdanya. La més recent i que ha acabat avui dijous és l’exposició que ha impulsat l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), ‘Històries i camins’.

El punt d’informació i sala d’exposicions també ha estat aquest estiu el centre neuràlgic de les activitats que s’han realitzat per celebrar el 40è aniversari del Parc Natural del Cadí Moixeró.

Parlen al vídeo: ALBA PÉREZ, INFORMADORA DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE TALLÓ