EL CHPA CADÍ PREPARA ELS PLAYOFF D’ASCENS A LA MÀXIMA CATEGORIA CATALANA

El primer equip del Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí disputarà aquest cap de setmana els playoff d’ascens a Nacional Catalana, que es juguen al poliesportiu de la Seu d’Urgell.

L’equip sènior de primera catalana del Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí es juga el pas a Nacional Catalana, en els playoff d’ascens a la màxima categoria, on competeixen alguns dels millors jugadors del món.

Els playoff es disputaran aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell, amb partits durant el dissabte que decidiran els enfrontaments finals del diumenge. Pels jugadors del Cadí disputar l’eliminatòria a casa ha estat una motivació.

Abans d’arribar a l’enfrontament final que els permeti passar a Nacional Catalana, però, el Cadí haurà de superar el Club d’Hoquei Farners, un partit que preveuen que serà molt igualat.

A través de les xarxes socials el Club anima a la població a sumar-se a aquestes jornades d’hoquei, històriques per l’entitat. El primer partit del Cadí tindrà lloc aquest dissabte, 14 de maig, a les 12h del migdia, al poliesportiu de la Seu d’Urgell.

Parlen al Vídeo:

JOAN GARRETA, PRESIDENT CHPA CADÍ
ARNAU PRADELL, JUGADOR CHPA CADÍ
ROGER CORRAL, COORDINADOR CHPA CADÍ I ENTRENADOR PRIMER EQUIP