MINICASES FETES DES DE FARRERA I AMB FUSTA DE LA ZONA

La Sílvia viu a Farrera, al Pallars Sobirà, des d’on desenvolupa el seu projecte. Un projecte que consisteix en la construcció de minicases de fusta sobre remolc amb aïllaments ecològics i autosuficients energèticament.

La Sílvia desenvolupa el seu projecte a Farrera, al Pallars Sobirà. Un projecte que consisteix en la construcció de minicases de fusta sobre remolc amb aïllaments ecològics i autosuficients energèticament.

És un tipus de construcció habitual a països com Estats Units i França però a la zona de Catalunya, la Sílvia explica que no és gaire conegut. També comenta que els usos que se’n pot fer són molt variats.

Les cases estan confeccionades bàsicament amb fusta. Treballa amb fusta del país i l’aïllament és fibra de fusta, cotó o lli.
La Sílvia es va formar en aquest tipus de construcció a Vic, on va estar treballant un any. Després va decidir tornar al Pallars i obrir la seva pròpia empresa. Una de les dificultats més grans va ser el fet de trobar un espai adient a la zona on desenvolupar el projecte i també comenta que sorprèn que sigui dona fustera.

Parlen al Vídeo: SÍLVIA MANRESA, EMPRENEDORA