EL CIRCUIT FER CONTINUA SOTA EL CADÍ AMB LA RADIKAL ESTANA

Les vistes al Cadí seran les protagonistes, aquest dissabte, 10 de setembre, de la Radikal Estana, la cursa de muntanya emmarcada dins el Circuit Fer. El recorregut consta de 13 quilòmetres i 700 metres de desnivell.

Les parets de la cara nord del Cadí seran un any més testimonis de la vuitena edició de la Radikal Estana, la cursa de muntanya inclosa en el Circuit Fer, que consta d’un recorregut circular de 13 quilòmetres i 700 metres de desnivell. La cursa arriba fins a Prat de Cadí i segueix per un camí que es recuperar fa poc temps per l’organització, i que antigament s’utilitzava per arribar fins dalt de la serra.

L’esdeveniment, que ja compta amb una setantena d’inscrits, mobilitza voluntaris del poble i voltants, com membres de la Unió Excursionista Urgellenca, entitat col·laboradora del Circuit Fer.

La Radikal Estana, que també compta amb un recorregut per als més petits, tindrà lloc aquest dissabte, 10 de setembre. Les inscripcions es poden realitzar a través del web del Circuit Fer, o el mateix dia de la cursa, amb un recàrrec en l’import.

Parlen al vídeo:

JOAN GARRETA, ORGANITZADOR RADIKAL ESTANA

GUILLEM LAMPREVAE, ENTRENADOR UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA