EL CONCURS DE MICRORELATS DE LA VALL FOSCA DESTACA LA QUALITAT DELS TREBALLS PRESENTATS

L’obra ‘L’hort’ del periodista barceloní Xavier Valls Torner, un relat sobre el compromís d’un matrimoni que va més enllà de la vida, s’ha emportat el primer premi, dotat amb 600 euros i un trofeu, del sisè Concurs de Microrelats de la Vall Fosca ha entregat aquest dissabte els seus premis.

L’obra ‘L’hort’ del periodista barceloní Xavier Valls Torner, un relat sobre el compromís d’un matrimoni que va més enllà de la vida, s’ha emportat el primer premi, dotat amb 600 euros i un trofeu, del sisè Concurs de Microrelats de la Vall Fosca, que ha entregat aquest dissabte els seus premis.
L’entrega de premis es va fer al Museu Hidroelèctric de Capdella. I el segon premi, valorat en 400 euros va ser per l’obra ‘Conyac’, de Glòria Tomàs i Nus i el tercer premi, valorat en 300 euros, se’l va endur Aleix Olondriz per ‘Les maduixes del canal xic’.
Atesa la qualitat de les obres presentades, que en aquesta ocasió han sigut 43, el jurat ha decidit entregar dos accèssits als relats ‘Policromia’ de Núria Graell i ‘La casa de paper’ de Núria Fonoll.

La temàtica Vall Fosca vol divulgar el territori fora però també dins de la Vall, ja que com apunta l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, es descobreixen detalls o punts de vista que no es coneixien.

D’altra banda, Maria Cabrera i Irene Fontdevila, amb l’espectacle ‘Vladivostok’, que uneix poesia i música, van encetar l’entrega de premis d’enguany.

Parlen al vídeo:

PEP COLL, MEMBRE DEL JURAT

JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA