EL CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE D'ÒMNIUM DOBLA LA PARTICIPACIÓ

EL CONCURS INFANTIL DE PUNTS DE LLIBRE D'ÒMNIUM DOBLE LA PARTICIPACIÓ. Enguany, hi han participat prop de 900 nens i nenes d'una quinzena d'escoles de l'Alta i la Baixa Cerdanya.

El teatre del Casino d'Alp ha acollit aquest dimecres el lliurament dels premis de la quarta edició del concurs infantil i juvenil de punts de llibre, que organitza Òmnium Cerdanya. El certamen busca fomentar el gust per la lectura mitjançant una activitat creativa com és el disseny i l’elaboració de punts de llibre a partir de mitjans plàstics.
Enguany, hi han participat prop de 900 nens i nenes d'una quinzena d'escoles de l'Alta i la Baixa Cerdanya, un xifra que dobla l'aconseguida l'any passat.


Així, doncs, el jurat ha escollit els guanyadors i guanyadores de les diferents categories, des d'1 any fins a 15. Cada participant ha pogut utilitzar la tècnica i la temàtica que ha volgut i el jurat ha valorat aspectes com l'originalitat, l'equilibri o l'humor.


El premi consisteix en l’edició dels punts de llibre guanyadors, que es regalaran a les biblioteques i llibreries de la comarca.
A banda del concurs, òmnium Cerdanya també portat fins al teatre d'Alp l'exposició “A dins de classe sóc feliç”, dedicada al centenari del naixement del pedagog, escriptor i activista Joan Triadú. Des de l'entitat han explicat que és una manera de donar suport als mestres de la comarca. Es podrà visitar fins al 23 de maig. En relació amb l’exposició el proper dissabte 21 de maig, a les 12 h, Carme Alcoverro i oferirà la conferència “Joan Triadú: L’activisme en l’ensenyament en català”.

Parlen al Vídeo:

MUNSA VIDAL, PRESIDENTA ÒMNIUM CERDANYA

ELISENDA CAPDEVILA, PINTORA I MEMBRE JURAT