TITULAR: UNS 600 ALUMNES DE L'INS PERE BORRELL PARTICIPEN AL 3r CROS SOLIDARI

Uns 600 alumnes de l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà han participat a la tercera edició del Cros Solidari, una iniciativa que organitza el centre amb dos objectius clars: fomentar la pràctica de l'esport i l'esperit solidari entre els joves.

Uns 600 alumnes de l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà han participat aquest dijous a la tercera edició del Cros Solidari, una iniciativa que organitza el centre amb dos objectius clars: fomentar la pràctica de l'esport i l'esperit solidari entre els joves.


Cada alumne ha fet una aportació voluntària i tot el que es reculli, doncs, s'entregarà a la Marató d'enguany.

Dividits per grups, els nois i noies des de 1r d'ESO fins a 1r de Batxillerat han completat un circuit de dos quilòmetres i mig per la zona de Rigolisa, amb sortida i arribada al costat del poliesportiu. Des del centre animen a tots els alumnes a participar en aquesta activitat que, en general, té bona acollida.

Els primers alumnes a córrer han estat els de 1r d'ESO i, al llarg del matí, han anat participant en la prova tots els cursos. Els més ràpids han travessat la meta en uns quinze minuts, tot i que el temps no era el més important.

Des del centre educatiu tenen clar que el Cros Solidari es mantindrà en el calendari d'activitats dels pròxims anys.

Parlen al Vídeo:


AMAYA GARCIA, DIRECTORA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ

CARLA CASTEY, ALUMNA 1r ESO

GUILLERMO BERENGUER, ALUMNE 1r ESO

AMAYA GARCIA, DIRECTORA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ