ÚLTIMA ACCIÓ DESPRÉS DE RETIRAR MÉS DE 200 TONES DE DEIXALLES DEL PANTÀ D’OLIANA

Per una Catalunya Neta organitza l’última acció al pantà d’Oliana, al seu pas per Coll de Nargó, després de retirar més de 200.000 quilos de deixalles en set jornades de neteja.

El grup Per una Catalunya Neta organitza una nova acció, emmarcada en l’European Clean Up Day, a l’entorn del pantà d’Oliana. Aquesta serà la setena jornada de neteja que es durà a terme a la zona de l’embassament dins el municipi de Coll de Nargó.

En aquesta ocasió els voluntaris disposaran de caiacs per recollir les deixalles que queden a l’altre costat del pantà, inaccessible en cotxe. Des del grup ambientalista expliquen que tenen localitzats una trentena de pneumàtics que es retiraran aquest cap de setmana.
La jornada de neteja, que pel moment agrupa una quinzena de voluntaris, començarà a un quart de deu del matí a la benzinera de Coll de Nargó.

Les persones interessades en apuntar-se a l’acció ho poden fer fins divendres al migdia a l’ajuntament de Coll de Nargó. Al finalitzar la jornada es farà un dinar pels voluntaris.

Parlen al Vídeo: TONI OLM, PER UNA CATALUNYA NETA