EL CONSELL COMARCAL DESTINA MIG MILIÓ D'EUROS A MILLORAR 5 CAMINS D'ACCÉS A DIFERENTS NUCLIS

Dins el Pla d’Actuació a la Xarxa Veïnal de Cerdanya, el Consell Comarcal ha finalitzat les obres de millora i manteniment de cinc camins, com el que uneix Bolvir amb Talltorta o el camí de Meranges a Éller. Els treballs han consistit en la millora, arranjament i la pavimentació de trams que donen accés a diferents nuclis de la comarca.

Tal com han explicat des de l'ens, en el Consell d’Alcaldies del 8 de juliol de 2022 es van aprovar els criteris tècnics per aplicar una política de rotació municipal on cada any els beneficiaris de la millora són Ajuntaments diferents i axí poder atendre totes les peticions. 

El total de l'actuació ha suposat enguany una partida de mig milió d'euros, dels quals pràcticament la seva totalitat s'ha pogut finançar gràcies a la subvenció per a actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal i rural a les comarques de muntanya atorgada pel Departament Territori.

A més dels esmentats abans, també s'han millorat els camins de Martinet a Estana, de Prullans a la N260 i de Riu a Bellver.