EL CONSELL DEL PALLARS JUSSÀ TREU A LICITACIÓ LA GESTIÓ DE LES 12 DEPURADORES DE LA COMARCA

En el ple celebrat aquest dimarts a la tarda, el consell comarcal del Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat la licitació del servei d’explotació, conservació i manteniment de les 12 depuradores que funcionen actualment a la comarca.

En el ple celebrat aquest dimarts a la tarda, el consell comarcal del Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat la licitació del servei d’explotació, conservació i manteniment de les 12 depuradores que funcionen actualment a la comarca i que donen servei a 16 nuclis de població, que agrupen el 78% dels habitants del Pallars Jussà. El contracte surt a licitació per 4 anys, amb la possibilitat d’un any més de pròrroga amb un import total de més de 8.600.000 euros.

El punt ha comptat amb el suport de Candidatura de Progrés, els quals han remarcat que s’espera que l’ACA no es retardi amb els pagaments.

També s’ ha aprovat, en aquest cas amb els vots a favor dels grups a govern i l’abstenció de l’oposició, el Contracte Programa de Serveis Socials 2022-2025 amb un import mitjà anual de prop d’un milió i mig d’euros.

I s’ha informat al plenari de la sentència favorable pel Consell en què es desestima íntegrament la demanda interposada per l’empresa Servillar Gent Gran, SL, en relació al contracte del servei d’atenció domiciliària del període 2016-2021.

Parlen al vídeo:

JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

JAUME CATALÁN, PORTAVEU DE CANDIDATURA DE PROGRÉS