EL CONSELL MUNICIPAL D’INFANTS VALORA POSITIVAMENT LES ACCIONS PER FOMENTAR EL CIVISME

L’última sessió del Consell Municipal d’Infants, a la Seu d’Urgell, ha fet una bona valoració de les accions fetes per fomentar el civisme, durant aquest curs. Tot i això, els integrants, demanen organitzar una manifestació, com es preveia en un inici.

L’últim ple del Consell Municipal d’infants, a la Seu d’Urgell, d’aquest curs escolars, ha servit per fer una valoració del treball dut a terme, especialment pel que fa a la jornada cívica, celebrada el 25 d’abril, a la plaça Patalín. Tot i que l’activitat ha estat ben considerada, els infants han demanat fer una manifestació, tal com s’havia plantejat en un inici. Per raons de seguretat, finalment es va decidir fer-ho en un altre format. 

Durant la sessió, els infants han fet altres peticions a l’ajuntament, com la instal·lació de més punts de reciclatge a Castellciutat. Els participants en el consell han estat obsequiats amb una entrada gratuïta a la piscina municipal i l’acte ha finalitzat amb la visualització d’un vídeo, que ha recollit totes les activitats fetes durant el curs, per promoure el civisme.

Finalment, l’alcalde, Francesc Viaplana, ha ofert una visita guiada a l’ajuntament, per explicar-los la tasca de cada departament i la història del mateix edifici. 

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL