EL CROS DE PRIMAVERA MÉS INCLUSIU HA REUNIT 1.100 PARTICIPANTS A LA SEU D’URGELL

El Cros de Primavera de la Seu d’Urgell ha reunit 1.100 persones, en la 42a edició, que ha presentat un total de 21 curses, amb recorreguts adaptats per permetre la participació de persones amb mobilitat reduïda.

La 42ª edició del Cros de Primavera de la Seu d’Urgell ha reunit uns 1.100 participants de totes les edats, en un total de 21 curses, amb sortida i arribada al Passeig Joan Brudieu. La jornada, que s’ha celebrat aquest diumenge, ha començat a les 10 del matí amb les primeres categories escolars, des dels més petits fins a propostes per a totes les edats, amb la caminada popular. 

Com a novetat, en aquesta edició, s’han dissenyat els recorreguts perquè fossin aptes per a persones amb mobilitat reduïda, a través d’una petició del Consell Municipal d’Accessibilitat i Mobilitat. El traçat de la caminada popular s’ha modificat i també s’han organitzat tallers de sensibilització, a la plaça de les Monges. 

Des de l’organització han valorat positivament la participació en aquesta 42a edició i es mostren agraïts amb voluntaris i col·laboradors, que fan possible l’esdeveniment.

Parlen al vídeo: SERGI TEBA, SECRETARI TÈCNIC DEL CONSELL ESPORTIU DE L’ALT URGELL