EL CORDER, PROTAGONISTA DE LA JORNADA PALLARS GASTRONÒMIC

La segona jornada de Pallars Gastronòmic reuneix 36 productors i restauradors dels Pallars per enxarxar el territori com un espai gastronòmic de qualitat i de cooperació mútua.

Octubre 8, 2025 - 20:44
Octubre 8, 2025 - 21:14
 19

Sort ha acollit la segona Jornada de Pallars Gastronòmic. Un projecte comunitari entre els dos Pallars per enxarxar el territori com un espai gastronòmic de qualitat i de cooperació mútua. Trenta-sis restauradors i productors dels dos territoris han participat en aquesta jornada on el corder ha estat el protagonista.

En el marc de la jornada també s’ha exposat la necessitat de tenir un escorxador funcional perquè els productors càrnics puguin fer-lo servir. Actualment, el del Pallars Jussà està tancat, per tant, el Sobirà està assumint totes les matances de les dues comarques. Un altre element que contribuirà a la potenciació del producte càrnic del territori és la sala de desfer, que encara no està disponible, però que permetrà tancar el cercle productiu i fer venda directa.

Parlen al vídeo:
MARTA ERENA, TÈCNICA AGROALIMENTÀRIA DE L’AJUNTAMENT DE SORT