EL FeMAP TANCA AQUESTA EDICIÓ AMB VUIT CONCERTS

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca amb concerts de Résonance, Ensemble Alfonsí i Ensemble Lisboa 1740. Vuit actuacions i activitats paral·leles tancaran l’onzena edició de l’esdeveniment.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus inicia l’última setmana de l’onzena edició amb vuit concerts. El projecte musical, Résonance, presenta a Maçaners, Taüll i al refugi del niu de l’Aliga, aquest concert que il·lumina l’herència artística i cultural a partir de textos de música antiga del repertori occidental.
Un altre dels grups que actuarà aquesta setmana és Ensemble Alfonsí amb ‘Instruments per lloar a Santa Maria’. Melodies interpretades amb més de 35 rèpliques exactes dels instruments de l’època del rei Savi, que han estat fidelment reconstruïts a partir de miniatures que apareixen als manuscrits de l’obra; i que es podrà gaudir a la Seu d’Urgell i a la Pobla de Segur.
Finalment, Ensemble Lisboa 1740, seran els encarregats de cloure l’esdeveniment amb ‘Missa Regalis’. En una coproducció del FeMAP i el Festival de Pasqua de Cervera, el grup recrea la magnificència del so i l’esplendor àulic del segle XVIII de la Capella Reial i Patriarcal de Lisboa. El grup actuarà a Castell de Mur, Borén i Camprodon.