TERESA COLOM SERÀ LA PREGONERA DE LA FESTA MAJOR DE LA SEU D’URGELL

L’escriptora urgellenca Teresa Colom serà la pregonera de la Festa Major de la Seu d’Urgell, que enguany programa una setantena d’actes per recuperar la majoria d’activitats d’abans de la pandèmia.

Teresa Colom serà la pregonera d’enguany a la Festa Major de la Seu d’Urgell. L’escriptora urgellenca serà l’encarregada de donar el tret de sortida als actes festius des del balcó de l’ajuntament, el dissabte, 27 d’agost. Colom ha publicat diferents poemaris, un llibre de relats i una novel·la. Fa poc ha estat nomenada directora de la Fundació Ramon Llull.

En els actes previs a les festes, s’introduirà la modalitat esportiva de psicobloc, a la piscina municipal. Enguany també s’organitzen dues propostes teatrals al patí de la Biblioteca de Sant Agustí, entre altres novetats.

Finalment, la festa major comptarà amb el retorn dels concerts a l’espai casetes.  La programació contempla una setantena d’activitats, amb la voluntat de recuperar la majoria d’actes d’abans de la pandèmia.

Dissabte a la tarda, abans del pregó, es farà el lliurament de la bandera de la ciutat a les diferents entitats esportives.

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL