EL FESTIVAL ‘AMPLIEM HORITZONS’ ENGEGA AMB UNA PROPOSTA PELS INFANTS

El nou festival, ‘Ampliem horitzons’, que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de maig, a Anserall, engega programació amb una xerrada teatralitzada pels infants. A través d’arts escèniques i coeducació, l’esdeveniment vol ser un espai de reflexió i transformació.

Anserall celebra aquest dissabte, 14 de maig, el nou festival ‘Ampliem horitzons’, que vol ser un espai de reflexió i transformació, a través d’arts escèniques i coeducació. La proposta ha començat aquest dilluns amb una xerrada teatralitzada a la Seu d’Urgell, on han assistit més de 350 infants de tot l’Alt Urgell.

L’entorn del monestir de Sant Cerni de Tavèrnoles serà l’espai on es desenvoluparan una desena d’activitats, des de primera hora del dissabte,  entre les quals hi ha espectacles de titelles, teatre d’objectes, tallers de titelles, land art i una activitat de poesia i dansa – teatre.
La programació tancarà amb l’espectacle ‘Biolentes. Cronograma incomplet de les violències’. Per facilitar la participació dels joves, en aquesta darrera proposta, s’ha organitzat servei gratuït de transport des de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell, a les 17h de la tarda.

A través de les xarxes socials es pot conèixer amb detall les activitats programades del nous festival ‘Ampliem horitzons’, organitzat entre l’ajuntament de les Valls de Valira i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

NÚRIA DURÓ, REGIDORA VALLS DE VALIRA

ESTER FUSTER, OJAU