EL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU FA UN PAS EN TEMES DE SENSIBILITAT

El Festival del Joc del Pirineu, que celebra la vuitena edició, del 05 al 07 d’abril, a la Seu d’Urgell, preveu mesures per fer arribar l’esdeveniment a les persones amb Alta Sensibilitat.

La vuitena edició del Festival del Joc del Pirineu suma espais, editorials, activitats, campionats, demostracions i consciència. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 05 al 07 d’abril a la Seu d’Urgell, estén la ma a les persones amb Alta Sensibilitat. Arran de la petició d’AUTEA Alt Pirineu per unir-se a la proposta, s’ha fet un pas més amb la voluntat de fer arribar el joc a tota la població. 

La principal novetat d’enguany és l’ampliació de la programació, amb tres setmanes d’activitats. El cap de setmana central del festival, comptarà enguany amb una nova proposta. 

Enguany s’incorporen dos nous espais, com a zones nocturnes, on es podrà jugar de 22h de la nit a 02 de la matinada. També hi haurà zona per a provar jocs que es publicaran properament i zona infantil.  

La programació completa es pot consultar al web de l’esdeveniment. Així com les inscripcions a les activitats gratuïtes, que es podran fer uns dies abans del festival. 

Parlen al vídeo:

GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL

PABLO GIMÉNEZ, DIRECTOR TÈCNIC DEL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU

MARC TRAVÉ, DIRECTOR TÈCNIC DEL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU