EL FUTBOL FEMENÍ GUANYA TERRENY A PUIGCERDÀ

EL CLUB FUTBOL PUIGCERDÀ HA RECUPERAT EQUIP FEMENÍ, GRÀCIES AL CREIXENT INTERÈS QUE HA DESPERTAT AQUEST ESPORT ENTRE AQUEST COL·LECTIU

Després de tres anys sense per manca de jugadores, el Club Futbol Puigcerdà ha recuperat recentment l'equip femení. L'entitat va fer una crida per trobar noies que volguessin formar part del nou projecte i, finalment, ha aconseguit una vintena de jugadores d'entre 10 i 16 anys, les quals ja han disputat el seu primer partit en la categoria Cadet de futbol 7.

El Club Futbol Puigcerdà ha viscut un creixement els últims anys com a projecte col·lectiu amb més jugadors en les categories de base. Actualment compta amb uns 170 jugadors i jugadores, una cinquantena dels quals s'hi han afegit aquests darrers dos anys. Aquest increment d'integrants del club ha dificultat disposar d'entrenadors.

Des del club han explicat que aquests darrers dos anys han fet una posada al dia a les instal·lacions, a més de reforçar aspectes més enllà de la pràctica del futbol, com ara les relacions entre els jugadors, famílies i entrenadors. En aquest sentit, l'entitat està posant en marxa un servei d'atenció psicològica per atendre la salut mental dels infants i joves del club.

Parlen al vídeo:  JORDI BARRÉS, PRESIDENT DEL CLUB FUTBOL PUIGCERDÀ