LA COMPANYIA TEATRAL CLIFFORT PORTA A OLIANA UNA ADAPTACIÓ DE L’OBRA ‘EL PETIT PRÍNCEP’

La Companyia Teatral Cliffort porta a Oliana el musical ‘Només cal voler-lo sentir’, aquest 07 d’octubre. La proposta és una adaptació de l’obra ‘El Petit Príncep’ i els beneficis es destinaran a la Fundació Althaia.

L’adaptació de l’obra ‘El Petit Príncep’ arriba a Oliana, aquest dissabte 07 d’octubre, amb el musical de la Companyia Teatral Cliffort, ‘Només cal voler-lo sentir’. L’entitat, formada per joves de la comarca del Bages, s’ha creat recentment i va pujar per primera vegada als escenaris, a finals d’aquest setembre. 

La funció, organitzada per Oliana Jove, serà solidària ja que els beneficis es destinaran al projecte de millora d’atenció a infants i joves de la Fundació Althaia, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. El cost de les entrades és de vuit euros i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o a la taquilla el mateix dia de l’obra. La proposta tindrà lloc a la Sala Polivalent, a les set de la tarda. 

D’altra banda, l’Espai Jove d’Oliana acollirà un taller de teatre, el següent divendres, 13 d’octubre. L’activitat, a càrrec de l’Escola de Teatre de la Seu d’Urgell, s’adreça a joves d’entre 12 i 16 anys.