EL GALL NEGRE MULTIPLICA PER CINC LA PRODUCCIÓ EN LA NOVA FÀBRICA A LA SEU D’URGELL

La cervesera El Gall Negre es trasllada a la Seu d’Urgell amb l’objectiu de multiplicar per cinc la seva producció i apropar la marca a la població.

Juliol 22, 2025 - 21:22
Juliol 22, 2025 - 21:37
 38

La cervesera El Gall Negre d’Arsèguel multiplica per cinc la seva producció, en la nova fàbrica, a la Seu d’Urgell. El canvi d’ubicació permetrà que el projecte creixi, a la vegada que en facilita la logística. A més, també apropa la marca a la població en un local cèntric a la confluència dels carrers Garriga i Massó, Bisbe Benlloch i Portal d’Andorra.

El nou espai preveu visites guiades i disposarà d’un espai de venda i degustació. En una primera fase, però, la feina es centra en la producció. 

L’obrador d’Arsèguel continuarà en funcionament i es destinarà a la producció de destil·lats. L’horari d’obertura del nou local a la capital urgellenca i les activitats s’especificaran a través de les xarxes socials d’El Gall Negre.

Parlen al vídeo:

JORDI BLASCO, MESTRE CERVESER I RESPONSABLE D’EL GALL NEGRE