EL GOVERN ANDORRÀ DESCARTA UN TERCER VOL AMB MADRID I APOSTA PER PALMA DE MALLORCA

El Govern andorrà descarta un tercer vol a Madrid i licita una nova ruta aèria per connectar l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell amb el de Palma de Mallorca, durant tretze setmanes a l’hivern.

El Govern d’Andorra licita una nova ruta aèria per connectar l’aeroport d’Andorra – La Seu d’Urgell amb el de Palma de Mallorca, durant la temporada d’hivern. La nova ruta s’ha tret a concurs internacional de manera urgent perquè pugui començar a final d’any. L’executiu andorrà espera rebre ofertes abans del 9 de novembre per aquesta connexió que es preveu que estigui activa durant 13 setmanes, amb dues freqüències setmanals. L’import màxim de la licitació serà de 220.000 euros. 

Pel que fa a la línia de Madrid, el Govern ha decidit continuar amb el contracte existent d’Air Nostrum, pel 2024. Tot i això, l’augment de cancel·lacions enguany ha fet que s’estableixi un nou protocol, que prioritza l’aterratge a la infraestructura alt urgellenca, encara que es faci amb retard. 

La línia amb Madrid compta amb un 72% d’ocupació i des de l’executiu andorrà creuen que és important seguir-hi connectats.

Parlen al vídeo: DAVID FORNÉ, SECRETARI D’ESTAT DE TRANSPORTS I MOBILITAT DEL GOVERN D’ANDORRA