AUTEA ALT PIRINEU ELIMINA MITES I DIVULGA LA REALITAT DE L’AUTISME A LA SEU D’URGELL

AUTEA Alt Pirineu organitza una exposició amb l’objectiu d’eliminar mites i divulgar realitats sobre l’autisme. La proposta es pot visitar fins el 21 d’octubre, dia en que es celebrarà un concert benèfic, a la Seu d’Urgell.

Fins aquest dissabte, 21 d’octubre, es pot visitar l’exposició ‘Mites i realitats sobre l’autisme’ al Centre Cívic el Passeig, de la Seu d’Urgell. La mostra, impulsada per l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme de l’Alt Pirineu, té per objectiu millorar el coneixement de la població sobre l’autisme per eliminar falses creences, a la vegada que es reconeixen els dèficits actuals en l’atenció. 

L’exposició es pot visitar fins divendres de 16h a 20h de la tarda i el dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h de la tarda. La mostra compta amb una sessió interactiva amb preguntes, un racó de lectura i cartells informatius amb diferents temes com els símptomes d’alarma, causes o patologies associades.

L’entitat ha organitzat una jornada benèfica el mateix dia que tanca l’exposició, el 21 d’octubre, a les 19h de la tarda, al teatre de La Salle. L’acte comptarà amb un concert del cor Encoratjades de la Seu d’Urgell i el Cor de Rock d’Andorra. El preu de l’entrada és de 10 euros, que es destinaran a l’Associació. 

Parlen al vídeo: BERTA VIDAL, PRESIDENTA D’AUTEA ALT PIRINEU