EL JOC ‘QUÈ EN SAPS, DE L’ALT URGELL?’ VOL DONAR A CONÈIXER LA COMARCA

Cada dimecres, al web del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, apareixerà un nou qüestionari, del joc ‘Què en saps, de l’Alt Urgell?’, amb l’objectiu de donar a conèixer la comarca. El municipi més extens o el poble que es situa a més altitud han estat algunes preguntes del primer test.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha posat en marxa el joc ‘Què en saps, de l’Alt Urgell?’. La proposta vol donar a conèixer la comarca d’una manera lúdica i amena. Cada dimecres apareixerà al web de la institució un nou test, amb cinc preguntes. per poder completar el qüestionari s’hauran de respondre totes correctament. 

El joc tractarà temàtiques com el medi físic, el patrimoni o els diferents municipis de la comarca. En la primera entrega de la proposta, per exemple, s’ha preguntat pel municipi més extens, el poble que es situa a més altitud o el que té més entitats municipals descentralitzades. 

Si la resposta és correcta apareixerà una pàgina amb informació detallada perquè l’objectiu final no és encertar-la, sinó ampliar el coneixement de l’Alt Urgell. 

La institució promourà el joc durant un any i es valorarà impulsar altres iniciatives amb l’objectiu de donar a conèixer l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo: ISIDRE DOMENJÓ, TÈCNIC CULTURA CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL