EL JOVENT DE CERDANYA PODRÀ TRIAR A QUÈ ES DESTINEN 2000€

EL JOVENT DE CERDANYA PODRÀ TRIAR A QUÈ ES DESTINEN 2000€ DEL PRESSUPOSTOST DEL CONSELL COMARCAL. Les propostes poden ser de qualsevol àmbit i s'han de presentar en grups d'entre 3 i 6 persones.

Cerdanya Jove ha tornat a obrir una convocatòria de pressupostos participatius per a joves de la comarca. El projecte va néixer amb la idea de fomentar la participació i implicació dels joves i consisteix en un concurs on els nois i noies d’entre 16 i 30 anys poden presentar idees d’aquells projectes i activitats que els agradaria que es portessin a terme a Cerdanya, comptant amb un pressupost màxim de 2.000 euros. Les propostes poden ser de qualsevol àmbit: cultural, del lleure, esportiu o formatiu.

Per presentar el projecte als pressupostos participatius cal fer-ho en grups d’entre 3 i 6 persones i enviar-lo abans del 3 de març al formulari de participació, que hi ha a la mateixa web. Després els participants hauran de defensar la proposta.

El grup amb la proposta més votada serà l’encarregat de tirar-la endavant, sempre amb l’ajuda i supervisió de les tècniques de Cerdanya Jove. L'ahuran de realitzar abans del novembre.

Els projectes que es van portar a terme en les passades edicions van ser un taller de ball K-pop, uns campaments “Off-line”, una gimcana d’obstacles “Cerdanya Prix” i la fira de medi ambient “Ecobellver”. Totes van tenit bona acollida.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA