El JUSSÀ REDISSENYA LA GUIA DE SERVEIS TURÍSTICS I HI AFAGEIX ELS CELLERS VISITABLES

Encara en matèria de promoció turística, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha redissenyat aquest estiu el mapa guia de serveis, renovant la seva imatge i actualitzant les dades dels serveis turístics que hi apareixen al dors. De moment només està disponible en línia, però es preveu que els exemplars físics arribin a l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc i oficina de turisme comarcal, aquest mateix setembre.

Enguany s’editen un total  14.000 exemplars que es distribuiran al sector turístic de la comarca,  a les fires i actes on participi el Consell Comarcal i a tots els visitants de l'Epicentre. En el nou mapa, els allotjaments s’hauran de buscar amb un codi QR, que es vincula al buscador de la web turística.

En el nou disseny es destaquen les empreses de turisme actiu, cultural i de natura, així com les agències de viatges, els serveis turístics, els bars i restaurants dels 14 municipis del Pallars Jussà i els equipaments culturals. Com a novetat, s’han afegit els cellers visitables per tal de promocionar l’enoturisme i altres activitats relacionades amb productes agroalimentaris locals. També s’hi ha inclòs un resum amb les fires i esdeveniments comarcals més importants.