EL MITMA CONTRACTA UN ESTUDI INFORMATIU PER MILLORAR LA N-260 ENTRE ADRALL I LA SEU

El Govern espanyol ha formalitzat el contracte de serveis per a redactar un estudi informatiu, que defineixi alternatives per millorar l’Eix Pirinenc, en el tram entre Adrall i la Seu d’Urgell.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha formalitzat el contracte de serveis, per redactar l’estudi informatiu, de condicionament i variants de traçat a la Nacional 260, entre Adrall i la Seu d’Urgell. L’adjudicació ha tingut un pressupost de poc més de 720.000 euros.

El document haurà de definir i comparar alternatives per millorar l’Eix Pirinenc, ja sigui mitjançant el condicionament de la infraestructura ja existent, o plantejant nous traçats on sigui necessari. 

Des de l’ajuntament de Ribera d’Urgellet es mostren a l’expectativa, ja que creuen que la nacional s’ha estudiat moltes vegades. Tot i això ja han demanat que el nucli d’Arfa, quedi millor comunicat amb la carretera principal. 

Des del consistori esperen que les futures actuacions serveixin per millorar la seguretat del vianants en el tram de la via dins els pobles. 

Des del ministeri han destacat l’elevada intensitat de trànsit que suporta el tram, amb una mitjana diària de 15.000 vehicles i pics estacionals, de fins a 22.000 a l’agost. 

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, ALCALDESSA DE RIBERA D’URGELLET