‘EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES’ PROGRAMA UNA SETANTENA D’ACTIVITATS

Entre el 2 de desembre i el 05 de gener la Seu d’Urgell programa una setantena d’activitats dins la programació nadalenca d’El Món Màgic de les Muntanyes, que enguany recupera el Parc de Nadal i inclou novetats per a joves i infants.

La programació nadalenca de la Seu d’Urgell, ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, proposa una setantena d’activitats, que començaran el 2 de desembre, amb la cerimònia de l’Encesa de llums. Enguany, previ a l’acte, s’ha volgut donar protagonisme al centre històric i a les sis de la tarda, es donarà llum al Carrer Canonges.

Les propostes inclouen novetats com una ruta Parkour experience pels tions màgics o una cursa d’orientació innocent. D’altra banda, s’impulsa el retorn del Parc de Nadal infantil, del 27 al 29 de desembre i, per primera vegada, s’organitza un Campament Reial, a la Sala Sant Domènec, del 2 al 4 de gener.

Pel que fa a la cursa Sant Silvestre, el servei municipal d’esports, que n’agafa el relleu de l’organització al col·lectiu 92-93, preveu canvis en el recorregut

Les inscripcions a les diferents activitats d’El Món Màgic de les Muntanyes es poden fer al web de l’Ajuntament, a partir del 27 de novembre. Per apuntar-se a la Sant Silvestre, s’haurà de fer a partir de l’1 de desembre, al web de la cursa.

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

CRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL

BÀRBARA ROMEU, REGIDORA D’ESPORTS DE LA SEU D’URGELL