EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES TORNA A LA NORMALITAT AQUEST NADAL

La programació de Nadal a la Seu d’Urgell, ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, contempla activitats per a totes les edats, amb el retorn de propostes a la normalitat, com la cursa de Sant Silvestre o la cavalcada de Reis.

La Seu d’Urgell celebra el Nadal amb una setantena de propostes, emmarcades en ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, entre el 3 de desembre i el 5 de gener. La programació començarà oficialment amb la cerimònia de l’encesa de llums, que degut a la situació energètica, enguany al casc antic se’n limita l’horari i a la resta de la ciutat s’han reduït al 50%. 

Per als més petits s’han organitzat contacontes, activitats intergeneracionals, el Tió de la Freita i el 2 de gener: El món dels tallers. 

Pel jovent s’han contemplat una quinzena d’activitats amb actuacions musicals, un scape room city art i una rural race al Parc del Valira. 

La programació compta amb la col·laboració de diferents entitats i associacions. 

Des de l’UBSU s’organitza el concurs d’aparadors i façanes, i l’Associació d’hostaleria prepara plats especials per aquestes festes. 

‘El Món Màgic de les Muntanyes’ recupera enguany la normalitat amb diferents activitats culturals i esportives. 

La cavalcada de Reis també torna a la normalitat, amb l’arribada al Parc del Segre i la recepció a la sala de Sant Domènech. 

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

NÚRIA TOMÀS, REGIDORA INFÀNCIA LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL

TONET MARSINO, UBSU

KATJA RAUTENBERG, ASSOCIACIÓ HOSTALERIA ALT URGELL

CARLOS GUARDIA, REGIDOR CULTURA I ESPORTS LA SEU D’URGELL