UN TRIPLE FORA DE TEMPS DEIXA EL CADÍ LA SEU SENSE LA VICTÒRIA CONTRA EL GERNIKA

L’últim partit del Cadí La Seu posa sobre la taula la necessitat de l’Instant Replay, també en la competició femenina. L’enfrontament, contra el Lointek Gernika Bizkaia, s’ha decidit en l’últim segon, amb un triple fora de temps, que ha donat la victòria a les rivals, per 68 a 70.

El Cadí La Seu es queda sense la victòria, aquest cap de setmana, contra el Lointek Gernika Bizkaia, després que l’arbitratge hagi donat per bo un triple fora de temps. El partit amb un marcador ajustat, que ha arribat a la pròrroga i s’ha decidit en l’última acció, posa sobre la taula la necessitat de l’Instant Replay, també en la competició femenina. 

Marcador igualat a l’inici del partit, tot i que les rivals s’han avançat i han aconseguit situar-se tres punts per sobre de les urgellenques. Tornada de vestidors amb un domini igualat dels dos equips, que no han aconseguit sentenciar el partit i el temps reglamentari ha finalitzat per 57 a 57. 

El conjunt basc s’ha situat davant al marcador, a només uns segons per finalitzar el partit, i dos tirs lliures de Tunstull han tornat a donar l’avantatge a les urgellenques. Des de lluny, Williams ha encestat un triple que, tot i estar fora de temps, ha donat la victòria al Lointek Gernika per 68 a 70. 

El club ha presentat un informe al Comitè Nacional de Competició de la Federació Espanyola de Bàsquet, per recórrer la darrera acció del partit. 

Parlen al vídeo:

JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

ANNA MONTAÑANA, ENTRENADORA LOINTEK GERNIKA BIZKAIA