EL MOSTREMP ESCALFA MOTORS PER COMENÇAR EL FESTIVAL AQUEST DIJOUS

Aquest dijous es dona el tret de sortida el Mostremp, el festival de cinema rural al Pallars. Un certamen que enguany arriba a la dotzena edició i que ho fa amb la voluntat de sempre de voler apropar el cinema a tothom.

Aquest dijous es dona el tret de sortida el Mostremp, el festival de cinema rural al Pallars. Un certamen que enguany arriba a la dotzena edició i que ho fa amb la voluntat de sempre de voler apropar el cinema a tothom. En aquest sentit, s’han programat diferents activitats per a tot tipus de públic en espais diversos a banda dels passis de curtmetratges.

El festival començarà dijous i s’allargarà fins diumenge i es podrà visualitzar diferents curtmetratges de temàtica rural d’arreu del món, però també és una oportunitat per conèixer directors, actors i persones diverses vinculades a la creació d’aquestes obres. Precisament Mostremp dona també un impuls als joves creadors i ho fa a través de les seccions infantils i juvenils del festival.

A més, des de fa unes edicions, des de l’Associació Mostremp Amics del cinema de Tremp, va néixer una altra iniciativa amb la mateixa voluntat de portar el cinema arreu, el Mostremp sobre rodes, que porta projeccions a diferents poblacions pallareses.

Parlen al vídeo: ALBA MORÉ, REGIDORA DE CULTURA DE TREMP