EL MOSTREMP RECUPERA LA FESTA DEL CINEMA AL CARRER

nguany el festival de cinema rural Mostremp se celebrarà del 10 al 14 d’agost. Arriba a l’onzena edició i en aquesta ocasió s’han presentat 134 curtmetratges de diferents països a la secció oficial, 15 dels quals han quedat seleccionats a concurs.

Enguany el festival de cinema rural Mostremp se celebrarà del 10 al 14 d’agost. Arriba a l’onzena edició i en aquesta ocasió s’han presentat 134 curtmetratges de diferents països a la secció oficial, 15 dels quals han quedat seleccionats a concurs.

El jurat de la secció oficial comptarà amb la directora creativa i productora de la pel·lícula Alcarràs, Carla Bisart.
Mostremp, organitzat de forma conjunta amb l’Ajuntament de Tremp, fa una aposta ferma pels artistes locals, i el cartell i el photocall en són un exemple.

I es recupera la festa del cinema.

A més es fan activitats complementàries per a tots els públics com el Mostremp sobre Rodes, la caravana Puck, el cinema més petit del món, i es busca la complicitat d’altres entitats del poble.

Encara està obert el període de presentació de curts de la secció Pallars-Ribagorça fins a final de juny i una de les novetats és la direcció col·lectiva del Festival per part de diferents membres de l’Associació, fet que el fa molt més participatiu i dinàmic.

Parlen al vídeo:

LLUÍS ROY, ORGANITZACIÓ MOSTREMP

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

ROSA MARIA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP

ROGER URIACH, ORGANITZACIÓ MOSTREMP