FLORS NATURAL DYES, FET A MÀ DES DE LA TELA FINS A LA PEÇA FINAL

Flors natural dyes és una marca de roba sostenible per a infants. Tot el procés, des de la creació dels patrons, fins a la venda final es fa a Tremp, al Pallars Jussà, i de la mà d’una emprenedora que en plena pandèmia va decidir emprendre el seu negoci en la branca que havia estudiat i que l’apassiona.

Flors Natural Dyes és una marca de roba sostenible per a infants. Tot el procés, des de la creació dels patrons, fins a la venda final es fa a Tremp, al Pallars Jussà, i de la mà d’una emprenedora que en plena pandèmia va decidir emprendre el seu negoci en la branca que havia estudiat i que l’apassiona.

Això fa que segons l’època de l’any utilitzi un tipus de fruit, fet que afecta a les tonalitats de la roba.
La Flors sempre havia pensat en un futur tornar al Pallars i crear la seva marca, però la pandèmia en va precipitar la decisió. Ella està centrada en infants de 0 a 4 anys però li encarreguen peces per a altres franges. Combina la venda on-line amb botiga física. I precisament, aprofitant que ha posat botiga a Tremp, ha ampliat la diversitat de producte i ho combina amb joguines sostenibles.

En aquest sentit, la Flors va fer una formació amb el patronat de promoció econòmica de la Diputació de Lleida sobre optimització de les eines que ofereixen les xarxes socials a l’hora de tirar endavant les empreses, ja que les xarxes són per Flors Natural Dyes un aparador i un punt de venda important.

Parlen al vídeo: FLORS CAPELLA, PROPIETÀRIA DE FLORS NATURAL DYES