EL PALLARS ES FIXA EN CASOS D’ÈXIT PER FOMENTAR L’ENOTURISME
Tremp ha acollit aquest dilluns l’onzena Jornada de Vins del Pirineu. En aquesta ocasió, la trobada s’ha centrat en la recerca de models per tal de fomentar l’enoturisme als Pallars. Per tot plegat, s’ha convidat a responsables de cellers de les D.O. Priorat, Pla de Bages i Terra Alta, que han explicat les seves experiències.
Concretament, una de les accions que es vol dur a terme és donar més força al web que es va crear fa un temps per agrupar els productors de vi del Pirineu i, específicament, a l’apartat d’activitats. A la jornada hi ha participat diversos cellers pallaresos, que han explicat que ja han començat a fer alguna proposta en l’àmbit de l’enoturisme, però que cal anar més enllà.
Una de les experiències d’èxit l’han exposat des del celler Burgos Porta, de la DO Priorat, que fa 18 anys que treballa l’àmbit de l’enoturisme.
Durant la jornada ha tornat a sorgir la proposta d’intentar promoure una DO pròpia per aquest territori.
Parlen al vídeo:
SANDRA HERVÁS, REGIDORA DE PROMOCIÓ LOCAL DE TREMP
NÚRIA BIGORRA, CELLER TERRER DE PALLARS
SALVADOR BURGOS, CELLER BURGOS PORTA