TALARN CELEBRA LA PRIMERA JORNADA GASTRONÒMICA
Coincidint amb la festivitat de Sant Martí, Talarn ha celebrat aquest dissabte la seva primera jornada gastronòmica. Es tracta d’un esdeveniment que vol rememorar el passat ramader del municipi, el qual tenia el seu punt àlgid durant la celebració de la Fira de Sant Martí. La jornada d’aquest dissabte ha posat especial atenció als tradicionals “mandongos” que es feien per elaborar tots els productes derivats del porc. En aquest sentit, s’ha realitzat un taller d’embotits a càrrec de Badia Xarcuters.
Des de fa uns anys, el teatre infantil i les titelles tenen un espai destacat a Talarn, i tampoc podien faltar en aquest esdeveniment. Així, durant la jornada també s’han fet representacions de microteatre als cellers particulars de les cases de Talarn, acompanyades d’una copa de vi de Castell d’Encús i una tapa d’És Pallarès. També s’ha dut a terme un tast de cerveses de la cerveseria C-13 i un dinar popular on la carn de porc ha estat la protagonista.
Parlen al vídeo: ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN