EL PALLARS SOBIRÀ REIVINDICA EL DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER

Aquest dijous al migdia, davant del Centre d’Assistència primària de Sort, s’ha fet un llaç humà on han participat veïns i veïnes del municipi i comarca i s’ha comptat amb la col·laboració amb els centres de salut del Pallars Sobirà amb la finalitat de donar visibilitat a la lluita contra el càncer.

Aquest dijous al migdia, davant del Centre d’Assistència primària de Sort, s’ha fet un llaç humà on han participat veïns i veïnes del municipi i comarca i s’ha comptat amb la col·laboració dels centres de salut del Pallars Sobirà amb la finalitat de donar visibilitat a la lluita contra el càncer. Aquesta iniciativa està vinculada amb la celebració el 4 de febrer, el dia Mundial contra el càncer, i al llarg del mes s’han dut a terme diferents activitats.

L’Associació fa un any que funciona al Pallars Sobirà i s’ofereixen diferents serveis a la comarca pels pacients oncològics. Són serveis gratuïts i que s’ofereixen a tothom sense la necessitat de ser soci.

Els serveis han tingut molt bona acollida. I ara un dels reptes que es plantegen és poder arribar a tothom tenint en compte que el Pallars Sobirà és una comarca molt dispersa. Precisament aquesta necessitat d’apropar el serveis és una de les reivindicacions de l’associació.

En aquest sentit, des de l’associació ja s’han pres mesures tenint en compte aquesta realitat. Per exemple, es posa transport gratuït per a arribar a la fisioteràpia aquàtica.

Parlen al vídeo:

IOLANDA MAS, COORDINADORA DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER AL PALLARS SOBIRÀ