EL PREMI DE NARRATIVA INFANTIL I JUVENIL ANTON NAVARRO HA LLIURAT ELS GUARDONS

Diumenge al matí l’Espai cultural la Lira de Tremp va ser escenari de l’entrega de premis de la trenta-unena edició del certamen literari Anton Navarro. A més, enguany ha estat una de les més concorregudes, ja que s’han presentat 195 treballs en el conjunt de les diferents categories per edats del premi.

Diumenge al matí l’Espai cultural la Lira de Tremp va ser escenari de l’entrega de premis de la trenta-unena edició del certamen literari Anton Navarro. Un concurs de narrativa infantil i juvenil on participen els centres docents des d’infantil i fins a secundària de les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. Precisament s’organitza conjuntament entre els consells comarcals de les tres comarques i els seus serveis de català amb la voluntat de fomentar l’escriptura lliure en català així com la parla dels diferents territoris entre els infants i joves.

Es tracta d’un premi plenament consolidat, ho demostren els trenta-un anys d’història i el gran nombre de participants que aplega cada edició. A més, enguany ha estat una de les més concorregudes, ja que s’han presentat 195 treballs en el conjunt de les diferents categories per edats del premi. I dels quals s’han premiat entre guanyadors, finalistes i accèssits un total de 31 treballs.

Cada any l’entrega de premis es fa en una de les 3 comarques, on s’apleguen tots els guanyadors i finalistes de les escoles i instituts del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça.

En acabar l’entrega de premis es va projectar la pel·lícula en català “Els Cercamons”.

Parlen al vídeo: BALBINA ESCOLÀ, DIRECTORA CNL DE LLEIDA