LA POBLA DE SEGUR GAUDEIX D’UNA VETLLADA D’ÒPERA A TRAVÉS DEL PROJECTE CORS OPERÍSTICS

Aquest dissabte tarda, l’església de la Mare de Déu de Ribera de la Pobla de Segur es va omplir de públic amb el concert Cors Operístics que va oferir la Camerata Granados amb la participació de diferents corals de pobles de Lleida i del Pirineu.

Aquest dissabte tarda, l’església de la Mare de Déu de Ribera de la Pobla de Segur es va omplir de públic amb el concert Cors Operístics que va oferir la Camerata Granados amb la participació de diferents corals de pobles de Lleida i del Pirineu. La Camerata Granados és una formació musical que va néixer la tardor del 2021, que compta amb 15 músics i està liderada pel jove director d’arrels pobletanes Pau Romero-Andreu.

I Cors Operístics és una aposta de la formació per crear vincles amb entitats corals i acostar l’òpera al territori. 

Al llarg del concert es va fer un recorregut per les grans àries i cors de la història de l’òpera. A la primera part del concert es va poder escoltar la Camerata Granados i la soprano Iolanda Dolcet i a la segona part s’hi van sumat les corals que participen al projecte, entre elles, la Coral verge de Ribera de la Pobla de Segur.

El circuit va començar a Juneda, aquest divendres es va fer el concert a l’auditori de Lleida, dissabte a la Pobla de Segur i diumenge va ser el torn de Mollerussa.

Parlen al vídeo:

PAU ROMERO-ANDREU, DIRECTOR CAMERATA GRANADOS