EL PUNT ÒMNIA OFEREIX 5 TALLERS DE COMPETÈNCIES DIGITALS AQUESTA TARDOR

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix cinc tallers gratuïts de competències digitals aquesta tardor. Les inscripcions per a les propostes, que començaran el dia 25 de setembre, es poden fer els dies 12 i 13.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix cinc tallers gratuïts de competències digitals durant aquesta tardor. Les formacions, que s’iniciaran a partir del 25 de setembre, comencen els dilluns a la tarda amb un curs per aprendre a fer anar el telèfon. 

Els dimarts es centra en la fotografia digital amb el mòbil, la càmera o la tauleta i els dimecres al matí s’organitza un curs per crear un calendari personalitzat. Durant la tarda es realitza un taller d’estimulació cognitiva i un altre per aprendre a fer anar la tauleta. 

Les inscripcions a les propostes es podran fer els dies 12 i 13 de setembre, a partir de les 9 del matí, al web de l’Ajuntament de la Seu. Cal remarcar que cada persones només es podrà inscriure en un curs i no podrà ser el mateix que en el trimestre anterior. Només s’acceptarien inscripcions en cas d’haver-hi places lliures.