PREINSCRIPCIONS OBERTES A L’EOI DE LA SEU D’URGELL QUE CELEBRA 20 ANYS AQUEST CURS

L’Escola d’Idiomes de la Seu d’Urgell obre preinscripcions, fins el 13 de setembre, pel curs 2023-2024, durant el qual es celebra el vintè aniversari. El centre ofereix cursos presencials i semipresencials d’anglès i francès.

L’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell realitza les preinscripcions per al curs 2023-2024, fins el següent dimecres, 13 de setembre, a les 14h de la tarda. Enguany el centre celebra el vintè aniversari des de l’obertura i fa una valoració positiva del recorregut fet i de les millores incorporades en l’ensenyament d’idiomes. 

Una vegada feta la sol·licitud es podrà realitzar un test de nivell d’anglès i francès en línia, amb l’objectiu d’escollir el grup i l’horari del curs, segons el resultat de la prova. L’EOI ofereix un any més estudis presencials i semipresencials per obtenir certificats oficials d’anglès i francès. El centre també remarca que s’ofereixen cursos d’actualització de coneixement. 

La matricula es podrà formalitzar en línia del 15 al 19 de setembre. Els estudis són regulats segons els preus públics i compten amb bonificacions en la matricula. 

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA EOI LA SEU D’URGELL