LA SEU D’URGELL PREPARA UNA NOVA CELEBRACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

La Seu d’Urgell celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un programa que començarà a dos quarts d’onze del matí amb l’acte institucional i seguirà amb lectura de poemes i clourà amb la ballada de sardanes.

La Seu d’Urgell programa diversos actes commemoratius per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el següent dilluns, 11 de setembre. La programació  començarà a dos quarts d’onze del matí, a la plaça de Sant Josep de Calassanç. L’acte serà presentat per l’alcalde de la ciutat, Joan Barrera, que serà acompanyat per la lectura d’un manifest, a càrrec de Josep Triquell, en representació d’Òmnium Cultural Alt Urgell. 

La proposta finalitzarà amb la lectura de poemes per part de la companyia urgellenca Quin Xou Teatre, amb l’acompanyament musical de l’Anna i el Biel Balcells. 

La celebració de la Diada continuarà a les onze del matí, a Plaça Catalunya, amb la hissada de la senyera i el Cant dels Segadors. La programació tancarà amb una ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell, amb el suport dels Amics de la Sardana. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL