EL RADAR DE TRAM DE BASSELLA HA INICIAT MÉS DE 5.000 EXPEDIENTS

El radar de tram entre Vilanova de l’Aguda i Bassella ha iniciat més de 5.100 expedients des que va entrar en funcionament, a l’abril. El sistema vol controlar la velocitat en un punt negre de la xarxa viària catalana.

Des que a l’abril va entrar en funcionament el nou radar de tram que controla la velocitat entre Vilanova de l’Aguda i Bassella, s’han iniciat més de 5.100 expedients. Gairebé 4.000 d’aquests per excessos des del municipi alturgellenc, en direcció a Vilanova, i poc més de 1.000 en sentit contrari.
El primer mes, el d’abril, es van notificar poc més de 500 infraccions, en canvi, durant el maig n’hi va haver unes 1.300, al juny gairebé 2.000 i al juliol unes 1.200.
Segons les dades facilitades pel Servei Català de Trànsit a l’Agència de Notícies Andorrana, s’ha sancionat una seixantena de vehicles andorrans.
Aquest radar s’ha instal·lat per controlar la velocitat en un tram, que és un punt negre de la xarxa viària catalana, ja que en els darrers anys hi ha hagut diversos accidents, alguns amb greus conseqüències.