SELECCIONATS ELS PROJECTES DE LA SEGONA EDICIÓ DEL MATCHFUNDING ARRELA’T

Ja es coneixen els sis projectes seleccionats del Matchfunding Arrela’t, que ha rebut una quinzena de propostes, en aquesta segona edició. Les iniciatives preparen la campanya de finançament, que començarà el 18 d’octubre.

La segona edició del Matchfunding Arrela’t, a l’Alt Pirineu i Aran, ja ha definit els sis projectes guanyadors. En aquesta nova convocatòria s’han presentat una quinzena d’iniciatives, a totes les comarques, i els impulsors en destaquen la diferència de sectors als que pertanyen.

A la comarca de la Cerdanya es transformarà un refugi de muntanya perquè sigui més sostenible. En el cas de l’Alt Urgell es cultivaran bolets amb l’aigua de la font Bordonera, a Organyà. Pel que fa als Pallars; al Sobirà, la proposta, de la cooperativa Copsant, vol crear un espai comunitari, arranjar un banc de terres i rehabilitar una masia; i al Jussà es facilitarà la pràctica de BTT.
A l’Alta Ribagorça s’elaboraran brous hiperproteics amb ossos de vedella i pollastre. Per últim, a la Vall d’Aran una empresa treballarà amb la fabricació d’esquís personalitzats.

Els responsables dels projectes seleccionats treballen amb la Fundació Goteo per preparar la campanya de micromecenatge, que començarà el 18 d’octubre.

Parlen al vídeo: ÍNGRID COLILLES, TÈCNICA PROMOTORA MATCHFUNDING ARRELA’T