EL ROGLE, UN NOU PROJECTE D’HABITATGE SOCIAL AL PALLARS JUSSÀ

AlbaJussà ha emprès un nou projecte, El Rogle, que pretén augmentar l’oferta d’habitatge social al Pallars Jussà.

AlbaJussà ha emprès un nou projecte, El Rogle, que pretén augmentar l’oferta d’habitatge social al Pallars Jussà. Una iniciativa que també compta amb la Cooperativa Coopdera i Montanyanes i que naix després de detectar l’augment de persones en situació de solitud no desitjada i d’habitatges en desús a la comarca. Aquest projecte pilot es materialitza a Tremp, al carrer Sant Roc, i la idea és estendre-ho a altres indrets.

En aquest cas concret, es tracta d’un edifici que una família del poble ha posat a disposició ja que consideren que és una iniciativa molt favorable per tots.

Les tres entitats participants al projecte ja han trobat el finançament per les obres de reforma, que començaran al mes d’agost i s’espera que els primers llogaters entrin a finals d’any o principis del que ve.

Ja s’està fent sessions amb interessats; i dels sis pisos que té l’edifici, dos seran pel projecte El Rogle amb lloguer d’habitacions i espais compartits, la resta van destinats a un altre projecte de l’entitat.

Parlen al vídeo:

MARIA HELENA VICENTE, COORDINADORA D’ALBAJUSSÀ

VÍCTOR FUSES NAVARRA, PROPIETARI EDIFICI