2 VISITES SETMANALS GUIADES AL CENTRES HISTÒRIC DE TREMP DURANT L’ESTIU

Des de mitjans de juliol s’ha ampliat l’oferta de visites guiades que es duen a terme al centre històric de Tremp. Des de l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc, aquest estiu s’oferirà la visita guiada al nucli antic de la població els dilluns a les 10 del matí.

Des de mitjans de juliol s’ha ampliat l’oferta de visites guiades que es duen a terme al centre històric de Tremp. Des de l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc, aquest estiu s’oferirà la visita guiada al nucli antic de la població els dilluns a les 10 del matí, un horari que se suma a la ja habitual visita programada pels dissabtes a la tarda i en altres horaris sota demanda de grups de mínim 10 persones. 

Aquesta iniciativa sorgeix ja que el dilluns és un dia que altres equipaments del Pallars Jussà estan tancats i la capital té força moviment a causa del mercat setmanal.

La visita recorre els carrers del nucli antic, la Basílica Mare de Deu de Vall de Flors i des de fa uns mesos s’arriba fins a les antigues adoberies del Barranc de la Font Vella.

Les entrades es poden reservar a pallarsclick.com o bé comprar-les a l’oficina de turisme comarcal.