EL RUBIK HA ESTAT PROTAGONISTA DEL DIA INTERNACIONAL DE LES MATEMÀTIQUES A LA SEU

El cub de Rubik ha estat el protagonista de la celebració del Dia Internacional de les Matemàtiques, a la Seu d’Urgell. La proposta ha comptat amb un concurs i un dibuix al terra del passeig Joan Brudieu.

La Seu d’Urgell ha celebrat el Dia Internacional de les Matemàtiques amb una activitat al Passeig Joan Brudieu, on el rubik ha estat el protagonista. Els professors i professores han sigut els primers en iniciar la proposta, amb l’ajuda d’alumnat, per dibuixar un cub de rubik al terra, utilitzant les matemàtiques. 

Una quinzena d’infants i joves han assistit a la proposta amb el seu propi cub de rubik per participar en el concurs per veure quina era la persona més ràpida a muntar-lo. Només han fet falta 47 segons per conèixer el guanyador. 

Mentrestant, la resta d’assistents han pintat el cub de rubik i unes lletres, per impulsar les matemàtiques d’una manera distesa. 

El Dia Internacional de les Matemàtiques busca reivindicar la utilitat d’aquesta disciplina en diferents àmbits del dia a dia. 

Parlen al vídeo: ISABEL LESMES, CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS ALT URGELL - CERDANYA