EL TREN DELS LLACS PANORÀMIC ESTRENA TEMPORADA AQUEST DISSABTE

El Tren dels Llacs Panoràmic farà quatre viatges aquest juliol i agost, entre Lleida i la Pobla de Segur, per oferir una millor visió del paisatge amb un disseny diàfan i grans finestrals.

El Tren dels Llacs Panoràmic comença temporada d’estiu aquest dissabte, 23 de juliol i circularà durant tres dies més: el 30 de juliol i el 6 i 13 d’agost. El tren turístic, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, fa el trajecte entre Lleida i La Pobla de Segur, per la dreta del riu Segre fins Balaguer i continua el recorregut seguint la Noguera Pallaresa fins la Pobla.
El Tren dels Llacs es va inaugurar el dia de Sant Jordi, però els dies de més calor, es posa en circulació el panoràmic, que permet gaudir del paisatge pel seu disseny diàfan amb grans finestrals.
L’experiència es complementa amb activitats i visites proposades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, una vegada s’arriba a destí. A l’interior del tren, els passatgers disposen de continguts digitals a través de Codis QR amb informació turística i del servei.
El bitllets es poden adquirir a la botiga online, servei que es va posar en funcionament el 2021, i que enguany introdueix millores d’accessibilitat. Des de Ferrocarrils també s’ha estrenat la pàgina web turistren.cat, on es pot consultar tota l’oferta de trens i transports turístics.