ELS AJUTS DE CURA PER A INFANTS ES DESTINARAN A MUNICIPIS AMB ESCOLA

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell destinarà més de 40 mil euros en ajuts per als serveis de cura puntual en infants de 0 a 14 anys, en 9 municipis de la comarca, els quals disposen d’escola.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha acordat destinar els ajuts per als serveis de cura puntual per a nens i nenes de 0 a 14 anys, als municipis amb escola. La subvenció, que és atorgada pel Departament d’Igualtat i Feminismes, està dotada amb 52 mil euros, 10 mil dels quals s’han decidit ajornar per raons tècniques.

Aquests ajuts es destinen a municipis que compten amb escola i que realitzen casals en períodes no lectius i que tenen espais d’acollida a les escoles i escoles bressol fora d’horari escolar. Per tant, en el cas de l’Alt Urgell, els pobles que se’n beneficiaran seran Alàs i Cerc, Coll de Nargó, Josa i Tuixent, Montferrer i Castellbó, Oliana, Organyà, Peramola, Ribera d’Urgellet i la Seu d’Urgell.

Per la distribució dels recursos es tindran en compte les necessitats de les persones usuàries i altres necessitats no proporcionals a la població, com la infraestructura o la comunicació dels serveis.