ELS AMICS DE LES ARTS TOQUEN A L’OCCIDENT SUMMERFEST CERDANYA, QUE TINDRÀ ARTISTES INTERNACIONALS EN LA 3ª EDICIÓ

Els Amics de les Arts han ofert aquest dimarts un concert en el marc de l’Occident Summerfest Cerdanya. El festival, que tancarà les portes el proper 27 d’agost, vol potenciar-se amb artistes internacionals de cara la seva 3a edició.

Aquest dimarts l’Occident Summerfest Cerdanya ha acollit en el seu recinte a Els Amics de les Arts. El concert, que ha començat a les 21.30, ha aplegat centenars d’espectadors que han pogut escoltar alguns dels temes més famosos del grup barceloní com Jean-Luc, Monsier Costeau o Louisiana i els Camps de Cotó.

Durant el concert, els integrants han fet broma amb els noms dels pobles de Cerdanya, fent referència a les localitats de Pi i Pedra. La jornada ha coincidit amb l’aniversari del cantant i guitarrista del grup, Joan Enric Barceló, a qui el públic ha felicitat cantant-li el ‘Per molts anys’. Els Amics de les Arts han estat un dels tres artistes que han participat en el festival que han cantat en català.

Així, el festival musical de Cerdanya, que acabarà el proper 27 d’agost amb el concert de Pablo Alborán, pretén referenciar-se a nivell nacional i internacional portant nous artistes, potenciant també la zona village.

Parlen al vídeo: JULI GUIU, PRESIDENT DEL GRUP CLIPPERS